Geen categorie

Expositie Munch 150 in de bioscoop

0 0
Read Time:40 Second

De grote overzichtstentoonstelling Munch 150 is sinds 2 juni te bezoeken in het Munch Museum en het Nationaal Museum in Oslo. Beide musea tonen samen 250 werken van de Noorse kunstenaar. Op 27 juni is een filmversie van deze expositie te zien in Pathé-bioscopen in Amsterdam, Den Haag en Groningen. En eveneens in CineMec Ede.

De film belicht de totstandkoming van de tentoonstelling en toont een uitgebreide reconstructie van het leven van de Noorse kunstenaar. Deskundigen en gasten delen hun expertise met Tim Marlow.

De voorstelling is onderdeel van de nieuwe evenementenserie Exhibition. Grote internationale kunstexposities worden in film gevat en wereldwijd aan het bioscooppubliek getoond. Na Munch 150, volgt nog Vermeer and music, op donderdag 10 oktober. De film Munch 150  begint in alle deelnemende bioscopen om 20.00 uur.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share