Geen categorie

Ruim 178.000 bezoekers voor expositie over Toetankhamon

0 0
Read Time:44 Second

Figuur van de god Ptah © Semmel Concerts.

De tentoonstelling Toetanchamon, zijn graf en zijn schatten in Amsterdam EXPO heeft ruim 178.000 bezoekers getrokken. De internationale expositie over de jonge Egyptische farao opende eind november en is nu gesloten.

Meer dan 35 procent van de bezoekers was vijftig jaar of ouder en bijna twintig procent was dertig jaar of jonger. Veel docenten vulden de geschiedenisles met een bezoek aan de expositie. Met als gevolg dat tienduizenden kinderen uit het hele land de tentoonstelling bezochten in schoolverband.

De volgende expositie in Amsterdam EXPO is Pixar: 25 Years of Animation en die vertelt het verhaal van de maker van beroemde animatiefilms als Toy Story, Finding Nemo, Wall-E en Up. Vanaf 30 mei zijn er ruim 500 voorwerpen te zien, waaronder originele modellen, storyboards, schetsen, schilderijen, pastellen en kleifiguren.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share