Geen categorie

Expositie Game of Thrones komt naar Amsterdam

0 0
Read Time:46 Second

De reizende expositie over Game of Thrones komt naar Nederland. Amsterdam is na Toronto, New York en Sao Paolo de vierde stad waar deze te bezoeken is. Fans kunnen de wereld van Westeros in mei betreden.

De tentoonstelling concentreert zich op de belangrijkste personages uit de vijf nobele huizen – Stark, Lannister, Targaryen, Baratheon en Greyjoy. Er zijn meer dan zeventig oorspronkelijke voorwerpen uit de serie te zien, zoals de kruisboog van koning Joffrey en kleding van de personages. Bezoekers kunnen zich laten fotograferen op een replica van de IJzeren Troon.

De expositie is slechts vijf dagen te bezoeken (19, 20, 25, 26 en 27 mei) in de Posthoornkerk in de Haarlemmerstraat. Toegang is gratis.

In Nederland wordt Game of Thrones uitgezonden door betaalzender HBO, die de populaire serie ook produceert. RTL 4  zond afgelopen najaar het eerste seizoen uit. De fantasyserie verhaalt over de strijd tussen adellijke families op het mythische continent Westeros.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share