Geen categorie

Donald Duck in teken van DuckstadMuseum

0 0
Read Time:45 Second

Na een jarenlange verbouwing is het DuckstadMuseum weer open. Het publiek kan eindelijk het wereldberoemde schilderij De Duckwacht weer bewonderen. De nieuwste editie van weekblad Donald Duck staat helemaal in het teken van deze heuglijke gebeurtenis.

Behalve De Duckwacht van Rembalm van Spaarne is ook Het Melkmuiltje van Vermeest een grote publiekstrekker. In het museum is eveneens ruimte voor moderne fratsen, zoals overdwars gepunnikte macramécreaties, geglazuurd glazuurwerk en de onlangs aangekochte, pas gestoomde Nieuwe-Kleren-van-de-Keizer.

Het weekblad zal een groot geheim onthullen over het DuckstadMuseum. Dat heeft te maken met De Duckwacht. Is de trots van het museum wel echt? Of hangt er een kopie?

De heropening van het DuckstadMuseum valt samen met die van het Rijksmuseum in Amsterdam. Erik van Ginkel, zakelijk directeur van dat museum kreeg daarom het eerste exemplaar van de speciale museumeditie van Donald Duck overhandigd. Zodat hij alles kan lezen over dat andere museum.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share