Geen categorie

De Kunsthal maakt expositie samen met publiek

0 0
Read Time:42 Second

De Kunsthal in Rotterdam opent op 14 december een bijzondere tentoonstelling. Waar deze over gaat, is echter nog niet bekend, en hoe ze eruit ziet al helemaal niet. Het publiek mag dat namelijk bepalen. De uiteindelijke expositie is het resultaat van het publieksproject MaakMee.

Afgelopen woensdag heeft de Kunsthal drie tentoonstellingsideeën voorgesteld: Vasarely (over Victor Vasarely, meester van optische kunst); Dinosauriërs en Schoenen. Iedereen kan tot en met 12 mei online stemmen op de tentoonstelling die hij of zij het liefst in de Kunsthal wil zien.

Na de stemperiode krijgt iedereen de kans om de winnende tentoonstelling ‘mee te maken’: van het kiezen van de werken tot het schrijven van de zaalteksten en het maken van het promotieaffiche. Alle aspecten van het maken van een tentoonstelling komen aanbod. Het meemaakproces duurt van 14 mei tot en met 24 november.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share