Geen categorie

Half miljoen bezoekers Stedelijk Museum

0 0
Read Time:39 Second

Stedelijk Museum Amsterdam heeft sinds de heropening op 23 september een half miljoen bezoekers ontvangen. Bezoeker nummer 500.000 stapte vandaag binnen. Dat heeft het museum bekendgemaakt.

“Een half miljoen in een half jaar – dat is echt een geweldig resultaat”, aldus Karin van Gilst, algemeen directeur van het Stedelijk Museum. “Het overtreft de beste jaren uit het verleden en geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst.” In het verleden haalde het museum dat aantal in een jaar.

Nog tot en met Tweede Paasdag is de tentoonstelling van Mike Kelley te zien, die daarna doorreist naar Parijs, New York en Los Angeles. En vanaf 6 april (en tot en met 22 september) toont het museum de installatie Something They Have To Live With  van de in Brussel gevestigde Schotse kunstenares Lucy McKenzie.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share