Geen categorie

Binnenstad vol portretten van moeders

0 0
Read Time:41 Second

Enkele van de ruim duizend portretten in Tilburg.

Meer dan duizend portretten van moeders hangen sinds gisteren in de Tilburgse binnenstad. Dit in het kader van Inside Out, een wereldwijd kunstproject waaraan tienduizenden mensen het afgelopen jaar hebben bijgedragen. Voor de editie in Tilburg is gekozen voor het thema moeders.

Inside Out is bedacht door de Franse kunstenaar JR. Hij gebruikt straten en gebouwen als tentoonstellingsruimtes. Met deelnemers over de hele wereld, van Braziliaanse sloppenwijken tot Centre Pompidou in Parijs, is Inside Out het grootste openbare kunstproject ooit.

In Tilburg is het project onderdeel van stadsfestival Incubate. Het brede programma omvat muziek, beeldende kunst, debat, film en theater. Het festival duurt tot en met 16 september en vindt plaats op meer dan twintig locaties in Tilburg.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share