Geen categorie

Figuranten gezocht voor kunstproject

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

De makers van de interactieve kunstinstallatie Buiten komt voorbij zoeken figuranten voor een film. De opnames vinden plaats in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

Still uit een eerder fimpje van Buiten komt voorbij.

Buiten komt voorbij is een interactieve kunstinstallatie, speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie en de ziekte van Alzheimer. Het is een fietsinstallatie die fysieke en mentale beweging stimuleert bij mensen die over het algemeen nauwelijks meer bewegen. Volgens de makers is er veel belangstelling van organisaties uit heel Nederland voor een versie van Buiten komt voorbij op maat. De centrale opnamedagen in het museum helpen dit mede mogelijk te maken.

Het Nederlands Openluchtmuseum is volgens hen de ideale plek om veel verschillende personages op film vast te leggen omdat daar het leven van alledag, uit heden en verleden samenkomt. Voor de opnames stelt het museum de oud-Hollandse boerderij Midlum beschikbaar.

Alle bezoekers van het museum, jong en oud, mogen als figurant aan de film meedoen. Iedereen wordt binnen een kwartier omgetoverd tot het personage naar keuze èn gefilmd, voor het elf meter brede greenscreen. Filmopnamen vinden plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober.

Meedoen? Kom dan op één van beide dagen tussen 10.00 en 16.30 uur naar het Nederlands Openluchtmuseum  in Arnhem.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share