Geen categorie

Lichtshow Van Gogh Museum markeert begin lente

0 0
Read Time:47 Second
Foto: Berbe Rinders.

Het schilderij The Arrival of Spring in Woldgate, East Yorkshire in 2011 (twenty eleven) van David Hockney werd gisteravond geprojecteerd op het Van Gogh Museum. Tijdens de lichtshow lichtshow Arrival of Spring LIVE bracht harpist Remy van Kesteren op het Museumplein een track van zijn nieuwe album Shadows ten gehore.

De lichtshow is onderdeel van de populaire tentoonstelling Hockney – Van Gogh: The Joy of Nature. Die is tot en met 26 mei te zien in het Van Gogh Museum.

Arrival of Spring LIVE is ook nog vanavond, 21 maart en morgenavond, 22 maart om 20 uur op het Museumplein te zien en duurt ongeveer 20 minuten. Rond 20.30 uur wordt de lichtshow herhaald. Op 21 maart speelt Remy van Kesteren live, op 22 maart is zijn muziek te horen, maar wordt er niet live gespeeld.

Lees ook: Hockney – Van Gogh: heerlijke ode aan de natuur

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share