Geen categorie

Tefaf wil naar China

0 0
Read Time:43 Second

De Tefaf gaat onderzoeken of het mogelijk is volgend jaar uit te breiden naar China. De beursorganisatie is daarover in overleg getreden met Sotheby’s. Dat werd vandaag bekendgemaakt.

“Tefaf Maastricht heeft zich altijd ten doel gesteld om in te spelen op mondiale trends in de kunstmarkt”, vertelt bestuursvoorzitter Ben Janssens. “Wat ons betreft, als een van de belangrijkste kunstmarkten, is het moment nu gekomen om onze positie in China verder te ontwikkelen.”

Om de uitbreiding mogelijk te maken, wil de Tefaf samenwerken met veilinghuis Sotheby’s. Tefaf Beijing 2014 zou volgens de Tefaf een unieke samenwerking betekenen tussen een toonaangevend internationaal veilinghuis en de meest invloedrijke kunst- en antiekbeurs ter wereld. Janssens: “Tefaf is vastbesloten een bijdrage te leveren aan de verdere groei van de markt voor Europese Kunst in China door middel van een prestigieuze kunstbeurs voor Chinese verzamelaars en internationale kunsthandelaren”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share