Geen categorie

Tentoonstelling Indianen sluit eerder wegens inhuldiging koning

0 0
Read Time:39 Second

Foto: De Nieuwe Kerk.

De tentoonstelling Indianen, in De Nieuwe Kerk in Amsterdam, sluit in verband met de inhuldiging van koning Willem-Alexander en de daaraan voorafgaande voorbereidingen twee weken eerder dan gepland. Tweede Paasdag, maandag 1 april, is de laatste dag van de tentoonstelling. Dat maakte de instelling vandaag bekend. Prins Willem-Alexander wordt op 30 april ingehuldigd in De Nieuwe Kerk.

De tentoonstelling Indianen, kunst & cultuur tussen mythe & realiteitis te zien sinds op 12 december en trok al bijna 50.000 bezoekers. Ze gaat over de kunst en cultuur van de Noord-Amerikaanse Indianen. De meer dan tweehonderd bruiklenen uit ruim dertig verschillende particuliere collecties en musea verspreid over meerdere continenten keren vervroegd terug naar de eigenaars.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share