Geen categorie

Samenwerking Beelden aan Zee en Gerhard-Marcks-Haus

0 0
Read Time:35 Second

Charles Despiau, Assia.

Museum Beelden aan Zee in Scheveningen gaat nauw samenwerken met het Gerhard-Marcks-Haus in Bremen, een van de belangrijkste sculptuurmusea in Duitsland. De samenwerking bestaat uit het voorbereiden en organiseren van internationale tentoonstellingen op hoog niveau. Dat maakte Beelden aan Zee vandaag bekend.

Voor de jaren 2013 tot en met 2015 staan tentoonstellingen op stapel over klassiek-moderne meesters als Charles Despiau, Georges Minne en Henri Laurens en over het internationale neoclassicisme in het interbellum. Beide musea vinden zich in de wetenschappelijke aanpak van elkaars tentoonstellingsbeleid. Ze zien de samenwerking als een unieke kans projecten te organiseren die ze alleen niet kunnen financieren.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share