Geen categorie

Kunsthal KAdE accepteert Museumkaart

0 0
Read Time:53 Second

Kunsthal KAdE in Amersfoort accepteert vanaf vandaag de Museumkaart. Houders van deze kaart mogen naar binnen voor de helft van de toegangsprijs.

Kunsthal KAdE, aan het Smallepad 3 (naast de Koppelpoort) in Amersfoort. Foto: Peter Cox.

De Museumkaart geeft in veel Nederlandse musea recht op gratis toegang. KAdE heeft echter geen eigen collectie en is daarom niet aangesloten bij de Nederlandse Museumvereniging. Maar de kunsthal wil Museumkaarthouders toch tegemoetkomen, laat ze in een persbericht weten.

Onder de titel The Dwelling Life of Man  toont de Amersfoortse kunsthal nog tot en met 6 januari 2013 een grote selectie uit de fotocollectie van Martin Z. Margulies. Gastcurator is de Fransman Régis Durand, oud-directeur van het Jeu de Paume in Parijs en het Centre National de la Photographie in Parijs. In zijn selectie concentreerde Durand zich op fotografie waarin de condition humaine centraal staat: zowel de fysieke gebouwde omgeving, als de mensen die daarin leven en werken en de karakteristieke ’tekens’ die in de leefomgeving van de mens voorkomen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share