Geen categorie

Word vrienden met Rembrandt

0 0
Read Time:56 Second

Altijd al vrienden willen zijn met Rembrandt van Rijn? Dat is nu mogelijk, op Facebook. In het kader van de nieuwe televisieserie serie De Gouden Eeuw (NTR/VPRO) zijn de grootste iconen uit de zeventiende eeuw tot leven gewekt op de sociaalnetwerksite.

Still uit de uitlegvideo.

Op www.goudeneeuw.nl/facebook kun je met een speciale tool eenvoudig ontdekken met welke BN-er uit de Gouden Eeuw je de meeste raakvlakken hebt. Het artistieke type, dat veel Instagram-foto’s deelt op Facebook, wordt bijvoorbeeld gekoppeld aan Rembrandt van Rijn. Deze kan dan vrienden met hem worden en op de hoogte blijven van zijn statusupdates.

De verschillende iconen uit de Gouden Eeuw reageren via hun Facebookprofiel op actuele zaken uit het heden die hun interesse hebben. Hun tijdslijn is verder gevuld met gebeurtenissen vanaf hun geboortejaar tot het heden.

De dertiendelige serie De Gouden Eeuw  legt de link tussen het heden en de meest welvarende periode in onze geschiedenis. De eerste aflevering wordt uitgezonden op dinsdag 11 december om 20.25 uur, op Nederland 2.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share