Geen categorie

Schoonheid van verlaten gebouwen

0 0
Read Time:49 Second

In de tentoonstelling Abandoned & Forgotten toont de Nederlandse fotograaf Jan Stel de schoonheid van verlaten gebouwen. De mysterieuze foto’s weerspiegelen een vergeten geschiedenis. De expositie is te zien in Eduard Planting Gallery in Amsterdam.

Jan Stel, Het oude gesticht (Meer en dal Santpoort).

Jan Stel (1970) is autodidact en heeft als urban explorer in de afgelopen twaalf jaar veel vergane glorie vastgelegd. Daarvoor gaat hij op zoek naar intrigerende locaties en fotografeert hij het achtergelaten verleden.

De expositie toont een diversiteit aan prachtige vervallen objecten. Van een oude psychiatrische instelling in Noord-Holland en een staalfabriek in Frankrijk tot een weverij in Spanje en een imposant kasteel in België. Abandoned & Forgotten is de eerste solo-expositie van Jan Stel.

Jan Stel – Abandoned & Forgotten, 27 oktober t/m 22 december in Eduard Planting Gallery, Amsterdam. De galerie is geopend van woensdag t/m zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share