Geen categorie

PostNL brengt Stedelijk-postzegels uit

0 0
Read Time:28 Second

Nieuws

Ter gelegenheid van de heropening van het Stedelijk Museum heeft PostNL een speciaal postzegelvel uitgebracht. Het eerste werd gisteren overhandigd aan Patrick van Mil, zakelijk directeur van het museum.

Op het postzegelvel met tien zegels wordt een architectuurtekening van het nieuwe gebouw gecombineerd met details van tien iconische beelden met een sterke relatie met het Stedelijk Museum. Zoals de Zigzagstoel van Gerrit Rietveld uit 1932 en de wandschildering van Karel Appel uit 1956.

De postzegels zijn verkrijgbaar bij Bruna-vestigingen, de Collect Club in Groningen en online via www.postnl.nl/collectclub.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share