Geen categorie

Art Rotterdam start beurs voor videokunst

0 0
Read Time:46 Second

Nieuws

Art Rotterdam breidt uit met een beurs voor videokunst en film: Art Rotterdam Projections. In Las Palmas, direct gelegen tegenover de Cruise Terminal, tonen begin volgend jaar twintig internationale galeries een video of film van een opkomende of gerenommeerde kunstenaar.

“Video is steeds meer geliefd als kunstvorm en wordt steeds meer verzameld door musea, particuliere verzamelaars en bedrijfscollecties”, aldus Fons Hof, directeur van Art Rotterdam. “Art Rotterdam Projections is een plek om videokunst te ontdekken, de kennis erover te verdiepen, informatie uit te wisselen en natuurlijk te kopen.”

Art Rotterdam Projections gaat samenwerken met het nog te openen Andaz Hotel Amsterdam. Dit hotel zal zich bij het tonen van kunst uitsluitend richten op videokunst. Andaz Hotel zal op Art Rotterdam vier videowerken kopen die geselecteerd zijn door het Stedelijk Museum en De Hallen Haarlem. Beide musea krijgen één werk.  Art Rotterdam  vindt plaats van donderdag 7 tot en met zondag 10 februari 2013.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share