Geen categorie

Kunsthal maakt met publiek expositie over schoenen

0 0
Read Time:37 Second

Foto: Kunsthal Rotterdam.

Schoenen vormen het onderwerp van de tentoonstelling die Kunsthal Rotterdam in het kader van het project MaakMee samen met het publiek gaat maken. Tot en met 12 mei kon online gestemd worden op drie onderwerpen. Een kleine meerderheid van de stemmers verkoos schoenen boven Victor Vasarely en dinosauriërs.

De komende maanden wordt, samen met het publiek en Modemuseum Hasselt in België, gewerkt aan een expositie over schoenen van 1900 tot nu. De volgende fase in het project is het bedenken van een naam. Tot en met 23 mei kan iedereen via KunsthalMaakMee.nl  uit een lijst suggesties kiezen of zelf een titel aandragen. De definitieve titel wordt dinsdag 28 mei bekendgemaakt.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share