Geen categorie

Christie’s veilt coverfoto boek Erwin Olaf

0 0
Read Time:46 Second

Erwin Olaf, Matt (Paradise Portraits), 2002, 75 x 57.5 cm.

De publiekseditie van het overzichtsboek Own van Erwin Olaf is door de fotograaf zelf afgekeurd en ligt daardoor pas in maart in de winkels. Maar de coverfoto is wel alvast in huis te halen. Christie’s Amsterdam veilt hem vandaag.

De coverfoto is Matt, uit de serie Paradise Portraits en kan volgens Christie’s 2.000 tot 3.000 euro opbrengen. Naast Matt brengt het veilinghuis vandaag ook twee werken uit de serie Hope onder de hamer. En wel The Classroom (6.000 tot 8.000 euro) en The Hallway (8.000 tot 12.000 euro).

Erwin Olaf (1959) won eerder dit jaar de prestigieuze Johannes Vermeerprijs en is inmiddels wereldberoemd. Zijn werk is te vinden in musea wereldwijd en in de privécollectie van onder anderen Elton John en Joop van Caldenborgh.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share