Geen categorie

Pino in Van Goghs slaapkamer

0 0
Read Time:39 Second

Normaal heerst er volledige rust in De Slaapkamer van Vincent van Gogh, maar daar is verandering in gekomen. Het vertrek wordt opeens bevolkt door allerlei vrolijke figuren afkomstig uit een vooral onder kinderen zeer bekende straat.

Bewoners van Sesamstraat en Van Gogh Museum-directeur Axel Rüger onthullen de nieuwe versie van De Slaapkamer. Foto: Diederik van der Laan.

Ter ere van het 35-jarig jubileum van Sesamstraat werd het bekende werk van Van Gogh nageschilderd – met enkele aanpassingen. Onder toeziend oog van veel schoolkinderen en Sesamstraat-bewoners Elmo, Tommie en Bert en Ernie hingen Sesamstraat-acteur Frank Groothof en Axel Rüger, directeur van het Van Gogh Museum  het schilderij op in dat museum. Daar is het de komende maand te bewonderen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share