Geen categorie

Museum kaapt Nu.nl

0 0
Read Time:33 Second

Zonder scheepvaart had Nederland er heel anders uit gezien. En om dat duidelijk te maken, heeft het Scheepvaartmuseum vandaag de nieuwssite Nu.nl gekaapt. Die is volledig in het Spaans, onder de naam Ahora.es. Want zonder de scheepvaart hadden we nu Spaans gesproken, aldus het museum.

Dit is een van de ludieke promotionele acties van het pas heropende museum. Eerder al postte het een video aan het adres van Facebook-oprichter Mark Zuckerberg. Die had als strekking dat zonder de zeevarende Nederlanders Facebook nooit had bestaan. Het Scheepvaartmuseum is op 2 oktober heropend na een vier jaar durende renovatie.

No Facebook without the Dutch from Het Scheepvaartmuseum on Vimeo.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share