Geen categorie

Vernieuwing Madame Tussauds

0 0
Read Time:46 Second

Beeld van Pablo Picasso. Foto: Madame Tussauds.

Madame Tussauds Amsterdam maakt zich op voor een grootschalige vernieuwing. De Gouden Eeuw op de vierde verdieping wordt bijvoorbeeld vervangen door gethematiseerde ruimtes over geschiedenis en het koningshuis waar ook diverse films en televisieprogramma’s te zien zullen zijn.

Interactie gaat een belangrijke rol spelen. Mensen kunnen zich bijvoorbeeld bij het beeld van koningin Beatrix verkleden en mogen zelfs plaats nemen op de troon. Op de sets van de sterren is ruimte voor persoonlijke fotoshoots. Tevens kunnen daar korte quizjes gedaan worden.

De geschiedenis van oprichtster Marie Tussaud en de manier waarop de beelden tot stand komen wordt ook uitgebreider uitgelicht om meer binding met de bezoeker te creëren. Gedurende deze grootschalige vernieuwing blijft Madame Tussauds  open, met uitzondering van de vierde verdieping. Op 15 maart krijgt het vernieuwde museum een “grande opening”, aldus Madame Tussauds.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share