Geen categorie

Tropenmuseum niet langer op maandag open

0 0
Read Time:27 Second

Het Tropenmuseum is per 1 september niet langer op maandagen geopend. Dit is het gevolg van de bezuinigingen die het ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa) heeft opgelegd aan het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT). Het Tropenmuseum is onderdeel van het KIT.

Begin dit jaar besloot BuZa te bezuinigen op de ontwikkelingssamenwerking. Binnen deze sector zijn vele afdelingen van het KIT actief, waaronder het Tropenmuseum. Gelet op deze voorgenomen bezuinigingen heeft het KIT vooralsnog incidentele maatregelen getroffen om tot kostenbesparing te komen. De sluiting op maandagen is er daar één van.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share