Geen categorie

Gestolen Rembrandt weer terecht

0 0
Read Time:36 Second

De ets van Rembrandt die afgelopen zaterdag werd gestolen uit een hotel in Californië is weer terecht. Dit meldt CNN vandaag.  Het werk, met de titel Het oordeel, werd teruggevonden in een kerk. De politie vermoedt dat de dieven het daar hebben achtergelaten omdat ze zich realiseerden dat het door alle media-aandacht moeilijk verkoopbaar was geworden.

De gestolen en weer teruggevonden ets van Rembrandt.

De ets maakte deel uit van een tentoonstelling in het Ritz-Carlton Hotel in Marina del Rey, van waaruit het werd gestolen. De Rembrandt heeft een waarde van ongeveer 175.000 euro. Er zijn nog geen arrestaties verricht.

Zie ook: Rembrandt gestolen uit hotel

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share