Geen categorie

Ruim 95.000 bezoekers voor Frans Hals

0 0
Read Time:43 Second

Frans Hals, Catharina Hooft.

Nieuws

De tentoonstelling Frans Hals. Oog in oog met Rembrandt, Rubens en Titiaan in het Frans Hals Museum heeft meer dan 95.000 bezoekers getrokken. ten einde. Het museum vierde met deze expositie het honderdjarig bestaan.

Op de expositie waren sleutelstukken van Frans Hals te zien naast schilderijen van bekende voorgangers als Titiaan en Tintoretto en tijdgenoten, onder wie Rembrandt, Rubens, Van Dyck en Jordaens. Ze trok boven verwachting veel bezoekers.

Dit was mede te danken aan  de wereldwijde aandacht die de tentoonstelling kreeg. Kranten als El Pais en Le Monde schreven er uitgebreid over. Hierdoor is dit jaar het aantal buitenlandse bezoekers fors toegenomen.

Met de tentoonstelling luidde het museum tevens het Frans Hals Jaarin. Tot het eind van het jaar vinden er nog diverse presentaties plaats.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share