Geen categorie

IJsbeelden Festival verlengd

0 0
Read Time:55 Second

Nieuws

Het IJsbeelden Festival in Zwolle beleeft zijn meest succesvolle editie tot nu toe. De organisatie heeft het evenement daarom met twee weken verlengd. De ijskoude sculpturen van ijs en sneeuw blijven staan tot en met 7 februari.

 

Het IJsbeelden Festival tijdens de opbouw. Foto: Evert-Jan Pol.
Het IJsbeelden Festival tijdens de opbouw. Foto: Evert-Jan Pol.

 

De expositie neemt bezoekers mee op een ijskoude wereldreis, van de Noordpool tot Australië. Ze zien de Taj Mahal, de Piramide van Cheops en The Opera House in Sidney. Ook reizen ze langs indrukwekkende dieren, Mount Rushmore en beleven ze de mystieke cultuur van Japan en Indonesië,

Het is het vijfde jaar op rij dat het IJsbeelden Festival plaatsvindt in Zwolle. Elk jaar wordt het drukker en groter, en ook mooier, aldus de organisatie. Licht- en geluidseffecten en videoprojecties zorgen tijdens deze editie voor extra sfeer.

IJsbeelden Festival, verlengd t/m 7 februari in de NS-loods, pal naast station Zwolle

Lezers van de Digitale Kunstkrant kunnen met korting naar het IJsbeelden Festival. Klik hier om te zien hoe.

Zie ook: Op wereldreis langs ijzige locaties

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share