Geen categorie

De tomeloze tijdreizigers

0 0
Read Time:47 Second

Eerst was er Suske en Wiske – De fantasievolle vertellers in het Limburgs Museum en nu beleven de Vlaamse striphelden in het CODA Museum in Apeldoorn een nieuw museaal avontuur: De tomeloze tijdreizigers. De inmiddels pensioengerechtigde, maar immer jonge personages nemen de bezoeker mee naar hun wereld.

Bezoekers in de Teletijdmachine.

Het op de reis gebruikte vervoermiddel is de Teletijdmachine van Professor Barabas. Deze flitst het publiek naar de bekendste verhalen van het duo. Waardoor het onderdeel wordt van die avonturen.

De tentoonstelling is een afgeleide van de eerdere tentoonstelling in het Limburgs Museum, maar bevat één nieuw onderdeel. In 1991 kwamen de reislustige Vlamingen terecht op de Veluwe, voor het avontuur Het Witte Wief. Voorwerpen uit de omgeving werpen een nieuw licht op de sagen die in dit album aan de orde komen.

Suske en Wiske – De tomeloze tijdreizigers, t/m 30 oktober in CODA Museum, Apeldoorn

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share