Geen categorie

Zeven zonden

0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

De Nederlandse mode- en reclamefotograaf Hans Withoos (1962) exposeert in Galerie Eduard Planting in Amsterdam. Alle foto’s in de tentoonstelling Nocturnal Delight zijn gemaakt in de nacht of rond zonsopkomst- en ondergang. Dit leverde mooie plaatjes op.

Hans Withoos, Nocturnal Delight Serie, Venetië – Ellen valt.

Als fotograaf legt Withoos graag mooie, markante mensen op een verrassende, onconventionele wijze vast. Zo ook in de serie Nocturnal Delight, waarvoor hij zich liet inspireren door de zeven hoofdzonden: hoogmoed; hebzucht; wellust; nijd; gulzigheid; wraak en luiheid. De mensen zijn nog steeds mooi, maar de zonden komen duidelijk naar voren. De beelden laten echter ook ruimte open voor eigen interpretatie.

Hans Withoos, Nocturnal Delight Serie, Antwerpen, St. Michielskaai - Coke.

De foto’s zijn gemaakt in steden als Amsterdam, Antwerpen, Londen, Marrakesh, New York, Parijs, Rotterdam en Venetië. Op elke afbeelding zijn details van de betreffende locaties te zien. Elke foto is daardoor een stadsgezicht, maar door het eigenlijke onderwerp wel een heel een opmerkelijk stadsgezicht.

Nocturnal Delight, t/m 30 juli in Galerie Eduard Planting, Eerste Bloemdwarsstraat 2 links, Amsterdam. Openingstijden: woensdag tot zaterdag van 13.00-18.00 uur en op afspraak. De serie omvat 60 foto’s die ook in een boek zijn gepubliceerd.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share