Geen categorie

Zingende Beelden

0 0
Read Time:35 Second

Twee dansers bewegen zicht voort op en rondom Rob Voermans beeld Zonder titel in het Máximapark in de gemeente Utrecht. In elkaar verstrengeld voeren ze een verstilde dans op. Choreograaf Jasper van Luijk van dansgezelschap Shifft maakte de korte voorstelling speciaal voor dit naamloze kunstwerk.

Tekst en foto: Evert-Jan Pol

De dans was onderdeel van de theatrale wandeling Zingende Beelden, die gisteren, zondag 12 mei, vele belangstellenden door het park voerde. Met dit jaarlijks terugkerend evenement wil organisator Cultuur19 de zeven sculpturen in het Máximapark extra onder de aandacht brengen van het publiek. De beelden zijn op één zondag in mei het decor van een dansvoorstelling.

De volgende editie staat gepland voor zondag 17 mei 2020.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share