Geen categorie

De aard van het beest

0 0
Read Time:40 Second

Jos van Doorn, Amrita.

CODA Museum in Apeldoorn heeft de komende maanden wel iets weg van een dierentuin. Enkele museumzalen worden bevolkt door dieren van uiteenlopende materialen als aluminium, keramiek, metaal, hout en leer.

De tentoonstelling De aard van het beest is samengesteld door gastcurator en beeldend kunstenaar Jos van Doorn. Volgens hem stemt de expositie tot nadenken. “Naast de knap gemaakte buitenkant, boeit ook de boodschap die de kunstwerken verbeelden. Waarom zijn juist deze dieren gekozen? Wat is hun verhaal? Wat laten ze ons zien? Zowel volwassenen als kinderen zullen met interesse en plezier een wandeling door dit fantasiedierenbos maken.”

De aard van het beest – dieren als spiegel van de ziel, van 7 november t/m 7 februari in CODA Museum, Apeldoorn

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share