Geen categorie

Glazen jurken en andere creaties

0 0
Read Time:49 Second

Mirjam Wieringa, Jurkjes.

Aan een tak in pluk- en beeldentuin Frytsjam hangen – als aan een waslijn – enkele jurken. Wapperen doen ze niet, want ze zijn van glas. De jurken zijn creaties van glaskunstenares Mirjam Wieringa (1968), die nog tot eind oktober in de beeldentuin exposeert.

Het werk van Wieringa is onderdeel van een grotere expositie in de Friese beeldentuin. Een andere exposant is Kees Hoogendam (1974), die in zijn beelden kunststof combineert met organische materialen als maanzaad, stro en klei.

De derde kunstenaar van wie werk te zien is, is Rein Bril (1945). De beelden van Bril, zoals Tijdreismachine, bestaan voor een groot deel uit hout. Daardoor komen ze goed tot hun recht in deze natuurlijke omgeving.

De expositie is nog t/m 30 oktober te zien in pluk- en beeldentuin Frytsjam, De Wedze 22 A, Twijzel (Friesland). De tuin is open op woensdag, zaterdag en zondag van 13.00-17.00 uur.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share