Nieuws

Maak kunst met een stip

0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

Grote kans dat je ooit een zogenoemd verbind-de-punten-puzzel hebt opgelost. Als je de punten correct met elkaar verbindt, ontstaat er een tekening. De oproep tot creativiteit die Museum Gouda onlangs deed, doet daar enigszins aan denken. Echter staat er nu slechts één stip in het verder lege veld. De opdracht luidt: maak zelf een kunstwerk.

Stip op de horizon.

Omdat de kans op verveling groot is, nu iedereen zoveel mogelijk binnen moet blijven, wil het museum de creativiteit stimuleren. Dat doet het met de opdracht Stip op de horizon. In een leeg wit veld zweeft een eenzame stip boven een horizontale lijn. Wie zich geroepen voelt, mag hiermee aan de slag.

Wil je meedoen? Download dan het bestand stip op de horizon op deze pagina en geef er je eigen creatieve invulling aan. Maak er een tekening of schilderij van of bewerk het bestand op de computer. Alles mag, zolang je maar binnen het kader blijft. Is het af? Mail het bestand of een foto vóór 31 mei naar Museum Gouda. Vergeet niet je naam te vermelden.

Deelnemers kunnen hun stip op de horizon natuurlijk ook plaatsen op Instagram, met vermelding van Museum Gouda in het bericht en de hashtag #stipopdehorizon.Het museum deelt alle creaties namelijk op  Instagramaccount @stipopdehorizon. En na de coronacrisis wordt van alle stippen op de horizon één groot kunstwerk gemaakt, dat dan een plek krijgt in in Museum Gouda.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

‘Zomer en winter’, gemaakt door Joyce (10 jaar).

Een bericht gedeeld door Stip op de horizon — ⚫️ — (@stipopdehorizon) op

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share