Nieuws

Het museum is heden gesloten

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

De Nederlandse musea hebben massaal hun deuren gesloten op advies van het RIVM. Teylers Museum kondigde op Instagram het besluit aan met foto’s van enkele toepasselijke voorwerpen uit de collectie.

Foto: Teylers Museum, via Instagram.

De Nederlandse regering besloot gisteren dat tot en met 31 maart evenementen met meer dan honderd personen niet door mogen gaan. Hiermee hoopt ze het aantal corona-besmettingen te beperken. Dat houdt ook in dat de meeste musea tijdelijk niet open zijn voor publiek.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

In line with national policy concerning the coronavirus, Teylers Museum is closed to the public until and including 31 March 2020. We are following the advice as set out by the association of museums, as well as the National Institute for Public Health and Environment.⠀ ⠀ We will also have to cancel all planned group activities. We ask for understanding for this exceptional situation. We are happy to reschedule the reservations to another time. You can of course email us at info@teylersmuseum.nl⠀ ⠀ If anything changes to the situation, we will let you know via our website. Also check the RIVM website for the most up-to-date information.⠀ ⠀ Teylers Museum was opened in 1784, here you see some of our 236 years of key history!⠀ #museum #closed #coronavirus #teylers #teylersmuseum #gesloten #covid19 #key #keys #oldkey #oldkeys #sleutel #sleutels

Een bericht gedeeld door Teylers Museum (@teylersmuseum) op

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share