Geen categorie

‘Vincent van Gogh’ bezoekt eigen museum

0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Bezocht Vincent van Gogh vorige week zijn eigen museum in Amsterdam? Of was het misschien toch Jesse Tyler Ferguson? De roodharige Amerikaanse acteur vertoont enige gelijkenissen met de Nederlandse kunstenaar, en dat vindt hij zelf ook.

Afgelopen zaterdag plaatste hij op Twitter een foto van hem bij een zelfportret van de schilder in het Van Gogh Museum, dat hij zijn museum noemt. Nadat de foto was gemaakt, kreeg hij te horen dat dat eigenlijk niet was toegestaan. “Weten ze niet wie ik ben?” schreef de acteur. Waarna hij de tweet afsloot met de hashtag #JesseVanGogh.

(Tekst gaat verder onder de tweet)

 

Zondag plaatste hij ook nog een kort filmpje dat hij opnam buiten het museum. Daarin verzekerde hij een voorbijganger dat er niets mis is met zijn oor.

Tyler Ferguseon speelt sinds 2009 de rol van Mitchell Pritchett in de Amerikaanse comedyserie Modern Family. Een deel van de cast was enkele dagen in de hoofdstad. Ze kwamen uit Parijs waar opnames zijn gemaakt voor het huidige seizoen van de serie.

(EJP)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share