Geen categorie

Slapen in het Louvre

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Droom je ervan om eens in het Louvre te slapen? Doe dan mee aan de winactie die het Parijse museum en Airbnb samen uitschreven. Voor de eerste keer krijgen kunstliefhebbers de kans om dichtbij de meesterwerken te overnachten. De winnaar mag de nacht doorbrengen in een minipiramide in het museum.

De winnaar en zijn of haar reisgezelschap kunnen op 30 april zien wat er in het wereldberoemde museum gebeurt nadat de lichten uitgaan. Als de zon in Parijs ondergaat, begeeft het winnende duo zich naar het Louvre. Een kunsthistoricus neemt hen vervolgens mee op een op maat gemaakte tour. Eerder organiseerde het museum dergelijke rondleidingen voor de Obama’s en Beyoncé en Jay-Z.

Na de rondleiding wacht de gelukkigen extravagante feestmaal, gevolgd door een concert in de kamer van Napoleon III. Daarna kunnen ze zich terugtrekken in hun slaapkamer in de vorm van een piramide.

Deze actie vindt plaats in het kader van het dertigjarig jubileum van de grote piramide op de binnenplaats van het Louvre. Deze werd onthuld op 29 maart 1989.

Wil je nog kans maken? Meld je dan snel aan op airbnb.com/louvre en beantwoord een vraag. Dit kan tot uiterlijk 23.59 uur op 12 april.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share