Geen categorie

World Press Photo in Scheepvaartmuseum

0 0
Read Time:43 Second

Het Scheepvaartmuseum toont een selectie foto’s van World Press Photo, ’s werelds grootste en meest prestigieuze fotografiewedstrijd. Deze expositie is gratis te bezichtigen op het Open Pleyn.

Foto van Francis.Perez.

Voor deze tentoonstelling is gekozen voor 82 foto’s uit de jaren 2016, 2017 en 2018 met als thema natuur en milieu. De presentatie valt samen met de jubileumeditie van de Walvisweken die in het teken staan van duurzaamheid en de bescherming van bedreigde diersoorten.

Het is voor het eerst dat werk van topfotografen te zien is op de unieke locatie van het Open Pleyn, de binnenplaats met de glazen overkapping van Het Scheepvaartmuseum. Er hangen foto’s van buitenlandse fotografen en Nederlandse fotografen, onder wie Kadir van Lohuizen en Jasper Doest.

De expositie is te zien t/m 6 september in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share