Geen categorie

Museumkat Hermitage voorspelt uitslag voetbalwedstrijd

0 0
Read Time:53 Second

Ook wie er niet van houdt, kan het niet zijn ontgaan: het WK Voetbal gaat vandaag van start in Rusland. Ook dit jaar zullen de nodige dierenorakels de uitslagen van de verschillende wedstrijden proberen te voorspellen. Een van hen is Achilles, de witte kat van museum de Hermitage in Sint-Petersburg.

 

Zoals veel witte soortgenoten is ook Achilles doof, maar andere zintuigen zijn daardoor uiteraard beter ontwikkeld. Dus wellicht kan de museumkat feilloos aanvoelen welk landenteam als winnaar het veld verlaat. Gastland Rusland wint volgens hem de openingswedstrijd, maar die voorspelling kan natuurlijk zijn ingegeven door chauvinisme.

Benieuwd naar toekomstige voorspellingen van Achilles? Het witte orakel heeft zijn eigen Instagramaccount.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share