Geen categorie

Amerikaanse metro-affiches in parkeergarage Breda

0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

De auto parkeren en ondertussen een tentoonstelling bekijken; dat kan in de Chassé Parking in Breda. Daar huist namelijk de 3sec.gallery, ’s werelds enige drive-by-galerie. Momenteel zijn daar affiches van de School of Visual Arts (SVA) uit New York te zien.

Foto: Edwin Wiekens.

Underground Images: School of Visual Arts Subway Posters, 1947 tot heden toont een selectie uit reclameposters die sinds de jaren 50 in de metro van New York hangen. Met jaarlijkse postercampagnes werft de School of Visual Arts nieuwe studenten.

“Deze presentatie is een van de allerbeste uit de ruim 30 die we tot nu toe hebben gedaan”, zegt Francis Di Tommaso, directeur van de SVA Galleries, over de tentoonstelling in de 3sec.gallery. “Het is waarschijnlijk de plek met de meeste publieke doorstroom in de vijf jaar lange reis van de expositie.”

Foto: Edwin Wiekens.

De collectie geeft inzicht in de rijke geschiedenis van de ontwerp- en illustratiefaculteit. De expositie is samengesteld door Anthony P. Rhode, vice-president van de SVA. Hij is sinds 2007 als creative director verbonden aan de campagnes.

Underground Images: School of Visual Arts Subway Posters, 1947 tot heden, t/m 9 april in de 3sec.gallery, Chassé Parking, Breda

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share