Geen categorie

Met de Hema naar het museum

0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

De Hema biedt vanaf vandaag vier weken lang museumtickets aan tegen korting. De winkelketen werkt hiervoor samen met het video-on-demandplatform MuseumTV.

Zicht op loopbrug van Centraal Museum. Foto: Evert-Jan Pol.

MuseumTV heeft als doel het bereik van Nederlandse musea te vergroten. Ook wil het platform de nieuwsgierigheid naar kunst en erfgoed binnen bestaande en nieuwe doelgroepen stimuleren. Het werkt daarom samen met bedrijven buiten de culturele sector, zoals nu met de Hema.

Tijdens de Hema Museumweken, van 6 november tot en met 3 december, kunnen klanten een kaartje met korting kopen voor negen Nederlandse musea. De deelnemende instellingen zijn Centraal Museum, Cobra Museum, Drents Museum, Naturalis, Spoorwegmuseum, Nationaal Militair Museum, Mauritshuis, Kunsthal Rotterdam en Kröller-Müller Museum / Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

“Wij waren zeer blij toen de Hema ons als partner benaderde voor hun nieuwe initiatief”, aldus Marieke van der Donk, oprichter en directeur van MuseumTV. “Voor de deelnemende musea betekent dit een ongekend bereik. Wij hebben het hier namelijk over een bereik van 5,5 miljoen mensen per week. Daarnaast kent de Hema een breed publiek dat uit alle lagen van de Nederlandse samenleving samengesteld is. De musea met wie wij samenwerken bereiken hierdoor nieuwe doelgroepen.”

Hema Museumweken, 6 november t/m 3 december

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share