Geen categorie

Met je blote billen zitten op een taart

1 0
Read Time:47 Second

Ben je weleens met je blote billen op een taart gaan zitten? In Londen was dit vorig jaar in bepaalde kringen een trend, die cake sploshing heet. Ontwerpersduo Bompas & Parr legde dit vast voor het project Cake Holes waarin het de relatie tussen voedsel en erotiek onderzoekt. Modefotograaf Jo Duck maakte de foto’s.

Bompas & Parr, Cake Holes, met fotografie van Jo Duck.

Cake Holes is onderdeel van de expositie Sticky Business in Stedelijk Museum Schiedam. Die bestaat uit werk van bijna twintig (inter)nationale kunstenaars met als thema suiker. Zo maakte Pip & Pop een reusachtig snoeplandschap en vervaardigde Helmut Smits een colamachine.

Joseph Marr creëerde vrouwenbeelden waar de bezoeker aan mag likken. Of er ook fysieke taarten zijn waar je op mag zitten, is niet bekend.

Sticky Business – De verleiding van suiker in de kunst, t/m 18 februari 2018 in Stedelijk Museum Schiedam

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
50 %
Excited
Excited
50 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share