Geen categorie

5 miljoenste bezoeker voor Groninger Museum

0 0
Read Time:58 Second

Nieuws

Het Groninger Museum ontving vandaag de vijf miljoenste bezoeker sinds de opening in 1994 op het Museumeiland. De 62-jarige Zwanette Tutert uit Holten was de gelukkige. Zij wint een reis naar Parijs, de stad van Auguste Rodin.

Tutert deed samen met haar man een dagje Groningen aan, waarbij een bezoek aan het Groninger Museum niet mocht ontbreken: “Mijn man en ik hadden het er gisteren nog over: stel dat wij die vijf miljoenste bezoeker zijn!”. Het is lang geleden dat ze in het Groninger Museum waren, maar binnenkort komen ze weer terug: “We kijken al lang uit naar de Rodin-tentoonstelling.”

De reis werd aangeboden door SRC Reizen. De organisatie stelde naar aanleiding van de komende tentoonstelling over Auguste Rodin een vierdaagse reis naar Parijs. Onderdeel is een bezoek aan Musée Rodin.

De tentoonstelling Rodin – Genius at Work opent op 19 november en duurt tot en met 13 april. De online ticketverkoop is inmiddels gestart. Op dit moment is de expositie Nieuwe Wilden nog te zien, tot en met 23 oktober.

Zaaloverzicht expositie Nieuwe Wilden in het Groninger Museum. Foto: Evert-Jan Pol.
Zaaloverzicht expositie Nieuwe Wilden in het Groninger Museum. Foto: Evert-Jan Pol.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share