Geen categorie

Marten en Oopjen volgens Koefnoen

0 0
Read Time:41 Second

Nieuws

Rembrandts Marten en Oopjen hangen naast elkaar in het Rijksmuseum, maar dat mag eindelijk een wonder heten, getuige een filmpje van het humoristische televisieprogramma Koefnoen. Dat plaatste zaterdag op Facebook een video waarin het echtpaar behoorlijk kibbelt.

 

Still uit de video.
Still uit de video.

 

Oopjen bespot Martens ‘lollige’ schoenen en volgens haar echtgenoot is zij een aardappelvrouwtje. Na bijna 400 jaar lijkt hun relatie behoorlijk bekoeld. Wim Pijbes moet voorkomen dat Marten naast een andere vrouw gaat hangen.

Koefnoen maakte het filmpje vorig jaar al, maar plaatste het op 2 juli op zijn Facebookpagina. Het publiek kon die dag de schilderijen gratis bewonderen in het Rijksmuseum. Niet minder dan 12.500 mensen grepen die kans.

Zie ook: De Nachtwacht heeft concurrentie van Marten en Oopjen

De video:

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share