Geen categorie

David Bowie is gaat naar Italië

0 0
Read Time:51 Second

Nieuws

De succesvolle reizende tentoonstelling David Bowie is blijft in Europa. Van 14 juli tot en met 13 november is Museo d’Arte Moderna di Bologna in Italië de (voorlopig) laatste Europese locatie voor het wervelende spektakel, zoals wij de expositie eerder noemden.

 

Detail uit installatie. Foto: Evert-Jan Pol.
Detail uit installatie. Foto: Evert-Jan Pol.

 

In het Groninger Museum trok ze ruim 200.700 bezoekers. Alleen in het Londense Victoria and Albert Museum, waar de expositie haar reis begon kwamen er meer mensen op af. In totaal bezochten miljoenen mensen de tentoonstelling al. Ze was behalve in Londen en Groningen te zien in Berlijn, Parijs, Melbourne, Toronto, São Paulo en Chicago. Na Bologna volgt Tokio in Japan.

David Bowie is is het eerste internationale overzicht van de carrière van de begin dit jaar overleden zanger en acteur David Bowie (1947-2016). De tentoonstelling bestaat uit meer dan 300 objecten uit het David Bowie Archief, waaronder handgeschreven songteksten, originele kostuums, foto’s en albumontwerpen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share