Geen categorie

Nieuwe galerie opent in Amsterdam

0 0
Read Time:57 Second

Nieuws

De nieuwe kunstgalerie Vroom & Varossieau opent vandaag in Amsterdam. Ze is gespecialiseerd in straatkunst en urban contemporary art van zowel aansprekende internationale kunstenaars als opkomend talent.

 

Laser3.14, Catch A Dream. Foto: Rene Mesman.
Laser 3.14, Catch A Dream. Foto: Rene Mesman.

 

De Nederlandse graffitikunstenaar Laser 3.14 heeft de primeur met een solo-expositie waarin hij zijn nieuwste objecten laat zien. Hij is een van de zichtbaarste straatkunstenaars van Amsterdam. Hij maakt poëtische, maatschappijkritische boodschappen op bouwafzettingen en steigerdoeken al meer dan vijftien jaar.

Zijn expositie Press Here For Some Counterculture duurt van 1 april tot en met 15 mei. Met tekstuele zwart-witobjecten en een nieuwe patchworkinstallatie op hout ventileert Laser 3.14 zijn mening over massaproductie en het huidige sociale, culturele en politieke leven. Als contrast presenteert hij een sculptuur van staal.

De galerie is gevestigd in een karakteristiek herenhuis vlakbij het Museumplein. Een extra hoge wand biedt mogelijkheden voor grote, wisselende muurschilderingen.

Vroom & Varossieau is opgericht door Isabelle Vroom en Olivier Varossieau, Het duo is al sinds 2010 internationaal actief in de kunsthandel.

Vroom & Varossieau, Willemsparkweg 134, Amsterdam

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share