Geen categorie

Win replica uit expositie Echte winters in Teylers Museum

0 0
Read Time:51 Second

Nieuws

Teylers Museum in Haarlem heeft wegens groot succes de tentoonstelling Echte winters verlengd, tot en met 20 maart. Het schilderij Sleperspaarden in de sneeuw van George Hendrik Breitner kon echter niet langer blijven en is weer terug in het Dordrechts Museum. Op de plek die het achterliet, hangt nu een replica. Het museum geeft die na afloop van de expositie weg.

 

George Hendrik Breitner (1857-1923), Sleperspaarden in de sneeuw, 1893. Olieverf op doek. Collectie Dordrechts Museum.
George Hendrik Breitner (1857-1923), Sleperspaarden in de sneeuw, 1893. Olieverf op doek. Collectie Dordrechts Museum.

 

Wil je deze kopie winnen? Deel dan een foto van je mooiste of leukste winterherinnering via Facebook, Twitter of Instagram, onder vermelding van de hashtag #mijnwinter. Het museum plaatst een selectie van de ingezonden foto’s op zijn blog.

De winactie loopt tot en met 20 maart. De winnaar krijgt rond 31 maart bericht en kan zijn of haar prijs begin april in Teylers Museum ophalen. De afmeting van de replica is ongeveer 139 bij 105 centimeter (inclusief lijst).

Zie ook: Prachtwinters

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share