Geen categorie

Tiende editie Affordable Art Fair

0 0
Read Time:51 Second

Nieuws

Heb je behoefte aan kunst aan de muur of op de vloer, maar vindt de portemonnee dat niet altijd een even goed idee? Neem dan eens een kijkje op de Affordable Art Fair in Amsterdam. Morgen gaat de tiende editie van start.

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met kunst kopen. Foto: Affordable Art Fair.
Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met kunst kopen. Foto: Affordable Art Fair.

 

In de Kromhouthal in Amsterdam Noord tonen 65 nationale en internationale galeries werk van jong talent en gerenommeerde kunstenaars. De prijzen variëren van 100 tot 6000 euro.

De Affordable Art Fair is een initiatief van bracht de Schot Will Ramsay. Hij startte de beurs zestien jaar geleden om hedendaagse kunst voor iedereen bereikbaar te maken. Inmiddels vinden er in Affordable Art Fairs plaats in 14 steden, verspreid over vier continenten. In Nederland staat de beurs sinds oktober 2007 op het programma in Amsterdam. In april 2014 was er ook een editie in Maastricht.

Affordable Art Fair, 29 oktober t/m 1 november in de Kromhouthal, Amsterdam

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share