Geen categorie

Trailer Munch : Van Gogh

0 0
Read Time:34 Second

Nieuws

Nog enkele dagen en dan opent de langverwachte tentoonstelling Munch : Van Gogh in het Van Gogh Museum. Het museum publiceerde vandaag een aantrekkelijke trailer op YouTube.

Fragment uit de trailer.
Fragment uit de trailer.

 

In de korte video komen enkele schilderijen van beide kunstenaars tot leven. Steeds naast elkaar in een split screen. Voorstellingen van eenzelfde onderwerp worden met elkaar vergeleken. Iets wat de tentoonstelling straks op grotere schaal zal doen.

Munch : Van Gogh opent op 25 september. De tentoonstelling brengt het werk van Vincent van Gogh en Edvard Munch samen. Het Van Gogh Museum toont ongeveer tachtig schilderijen en dertig werken op papier.

De trailer:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share