Geen categorie

2 singles David Bowie exclusief voor Groninger Museum

0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Nieuws

David Bowie brengt in het kader van zijn reizende expositie enkele singles opnieuw uit op vinyl. Twee daarvan, Amsterdam en Man of Words/Man Of Music zijn vanaf eind dit jaar exclusief verkrijgbaar in de winkel van het Groninger Museum. Daar opent dan de expositie David Bowie Is.

De tentoonstelling beleefde zijn wereldpremière in het Londense Victor & Albert Museum. Ze belicht de lange carrière van Bowie, die behalve te beluisteren op plaat ook te zien was in diverse films. David Bowie Is bestaat uit ruim 300 objecten, waaronder handgeschreven songteksten, originele kostuums, foto’s en instrumenten van de zanger.

De singles Amsterdam en Man of Words/Man Of Music.
De singles Amsterdam en Man of Words/Man Of Music.

Na Londen reisde de expositie door naar onder meer Parijs en nu kunnen de inwoners van Melbourne haar bezoeken. In totaal heeft de tentoonstelling al meer dan een miljoen bezoekers getrokken, en dat aantal blijft groeien. Van 11 december 2015 tot en met 13 maart 2016 is het Groninger Museum de gastheer.

De singles Amsterdam en Man of Words/Man Of Music zijn vanaf de openingsdag, 11 december, in beperkte oplage verkrijgbaar in het museum. Amsterdam verschijnt speciaal voor deze gelegenheid in het oranje.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share