Geen categorie

Aardappeleters in Openluchtmuseum

0 0
Read Time:27 Second

 

Aardappeleters aan tafel in het Nederlands Openluchtmuseum. Foto: Caroline Berkhof.
Aardappeleters aan tafel in het Nederlands Openluchtmuseum. Foto: Caroline Berkhof.

Nieuws

Vincent van Gogh bezocht vandaag het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Speciaal voor opnames voor het nieuwe televisieprogramma Welkom in de IJzeren Eeuw maakte hij daar een schilderij van mensen die aardappelen eten.

Welkom in de IJzeren Eeuw is de jeugdeditie van de serie De IJzeren Eeuw die dit jaar werd uitgezonden door de NTR en VPRO. Die geschiedenisserie ging over Nederland in de negentiende eeuw. De jeugdeditie heeft hetzelfde thema.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share