Geen categorie

Victoria and Albert Museum 24 uur per dag open

0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Nieuws

Het Victoria and Albert Museum (V&A) in Londen is in de twee laatste weekenden van juli 24 uur per dag geopend. Het museum besloot hiertoe vanwege het grote succes van de expositie Alexander McQueen: Savage Beauty. Deze duurt nog tot en met 2 augustus.

 

De expositie opende op 14 maart en trok tot nu toe al ruim 345.000 bezoekers. “We wisten dat Savage Beauty populair zou worden, maar dit succes overtreft onze verwachtingen”, aldus Martin Roth, directeur van het museum.

Alexander McQueen, Duck feather dress, The Horn of Plenty, A/W 2009-10. Model: Magdalena Frackowiak represented by dna model management New York, Image: firstVIEW.
Alexander McQueen, Duck feather dress, The Horn of Plenty, A/W 2009-10. Model: Magdalena Frackowiak represented by dna model management New York, Image: firstVIEW.

Met de tijdelijk verruimde openingstijden komt het V&A belangstellenden tegemoet die de tentoonstelling over de in 2010 overleden Britse modeontwerper uit de titel willen bezoeken, maar nog geen kaarten hebben kunnen bemachtigen. Alle kaarten in de voorverkoop zijn al uitverkocht.

Het museum is daarom ononderbroken open van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juli 22 uur en van vrijdag 31 juli tot en met zondag 2 augustus 23 uur. Het is de eerste keer dat het Victoria and Albert Museum 24 uur per dag open zal zijn. Roth vindt dat de tentoonstelling zeker de moeite is om voor uit je bed te komen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share